S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

.

Kontakty:
______________________

E-mail.: info@kpower.cz


Tel.:     +420 602 385 730

______________________
.
.

Výdejní místo:

.

KPower s.r.o.

Žatecká 1488

434 01 Most

.

PO - PÁ: 8:00 - 16:00

SO - 8:00 - 12:00

NE: zavřeno

.



                     ONLINE PLATBY

                Loga kreditních karet

                ZboŽÍ.CZ

.

Informace pro Vás:

.

O společnosti
Poštovné a doprava
Obchodní podmínky
GDPR 
Reklamační řád

Zboží v akci

Vaše cena 6 065 Kč
U dodavatele
Vaše cena 4 660 Kč
U dodavatele
Vaše cena 1 075 Kč
SKLADEM

Nejprodávanější

Vaše cena 4 618 Kč
SKLADEM
Vaše cena 5 474 Kč
SKLADEM
Vaše cena 1 680 Kč
SKLADEM


GDPR
Ochrana osobních údajů

Vážení,

tímto Vám poskytujeme informace o tom, že zpracováváme Vaše osobní údaje. Osobní údaje získáváme a zpracováváme jen v nezbytném rozsahu proto, abychom Vám mohli poskytovat a nabízet kvalitní zboží . Při jejich zpracování dodržujeme zejména standardy jejich ochrany podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. 4. 2016, obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR). Níže uvádíme podstatné informace, které mohou být pro Vás důležité.

Správcem Vašich osobních údajů je obchodní společnost KPOWER s.r.o. se sídlem v Žatecká 1488, 434 01 Most, IČ: 05860601, zapsaná v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Ústí nad Labem oddíl C, vložka 39162. Pokud máte jakýkoliv dotaz ohledně zpracování Vašich osobních údajů, můžete se na nás obrátit emailem: prodej@kpower.cz.

  • Zpracováváme zejména tyto Vaše osobní údaje: jméno, příjmení, email, telefon, adresu, poskytnuté služby, uskutečněné obchody. 

  • Vaše údaje zpracováváme z důvodu: Vámi uděleného souhlasu, nezbytnosti pro plnění smlouvy

  • Dále zpracováváme zpravidla tyto Vaše citlivé údaje: nezpracovávám

  • Vaše citlivé údaje zpracováváme na základě: nezpracováváme

  • Veškeré osobní údaje zpracováváme za účelem: plnění zákonných povinností, plnění s vámi uzavřených smluv, rozvoje obchodního vztahu a obchodních aktivit, tj. nabízení našich služeb a zboží, a to i v rámci marketingu

  • Jestliže jste nám udělili výslovný souhlas se zpravováním, můžete ho kdykoliv odvolat.

  • Naše oprávněné zájmy k zpracování osobních údajů jsou zejména tyto: rozvoj obchodní činnosti spojený s nabídkou našich služeb a zboží.

  • K Vašim osobním údajům mají přístup i další subjekty (zpracovatelé), kteří jsou našimi smluvními partnery a podílejí se naší obchodní činnosti. Tyto subjekty rovněž garantují standardy ochrany podle GDPR a mají s námi uzavřené smlouvy o ochraně osobních údajů našich klientů. Jedná se především o poskytovatel IT služeb forpsi.cz a doručovací společnosti TOPTRANS.

  • Osobní údaje zpracováváme v souladu s právními předpisy po nezbytně nutně dlouhou dobu – zpravidla po dobu 3 let od ukončení posledního smluvního vztahu.

  • Je Vaším právem se na nás kdykoliv obrátit s jakýmkoliv dotazem týkajícím se námi zpracovávaných osobních údajů. Stejně tak můžete požádat o výmaz či úpravu údajů. Rovněž máte právo požadovat, abychom omezili zpracování osobních údajů Vaší osoby. Námi zpracovávané údaje můžete také přenést k jinému správci údajů. 

YTM1O